Ares Incasso September 25, 2021 085 00 43 818info@ares-incasso.nl
Slide background

Komt uw klant zijn financiële verplichting niet na? Stelt u graag de continuïteit van uw onderneming veilig? Ares Incasso is uw adviserende en ondersteunende partner!

Waarom zou uw bedrijf het innen van haar facturen, het oplossen van openstaande schulden, het van een debiteur terug klant maken uitbesteden aan een derde?

Het antwoord is simpel!

Uw activiteit bestaat erin om goederen te leveren en/of diensten te verlenen. Hiervoor maakt u een factuur of ereloon op met verzoek deze te voldoen.
Wordt u, zelfs na een aanmaning, niet betaald betekend dit een verliespost, een vermindering van uw eigen betalingsmiddelen, een gratis kredietverlenen aan uw klant/debiteur.
Wilt u nu vermijden dat u uw tijd en geld dient te besteden aan iets dat eigenlijk niet uw activiteit is, dient u het innen van niet-betaalde dossiers over te laten aan een gespecialiseerde firma.
Daarbij hoeft u Ares Incasso niet te beschouwen als ‘externe firma’ maar eerder als een onderdeel, het verlengde van uw eigen bedrijf.
Gedurende al die jaren heeft Ares Incasso een niet te evenaren know-how opgebouwd, niet alleen voor wat betreft de regelingen in der minne maar ook inzake de gerechtelijke procedures.

Het is van die know-how dat u gebruik kan maken om op een snelle manier aan uw geld te komen.
Waarom zou u alternatieve wegen gebruiken indien u een autosnelweg ter beschikking heeft?
Onze missie is om de snelweg voor u beschikbaar te houden.

Neem contact op

We nemen uw bericht zo snel mogelijk in behandeling