Incasso

Komt uw klant zijn financiële verplichtingen niet na? Stelt u graag de continuïteit van uw onderneming veilig? Ares Incasso is uw adviserende en ondersteunende partner!

Ares zorgt voor het innen van uw facturen en het oplossen van conflicten rond openstaande rekeningen. Maar wel op een vriendelijke en correcte wijze. Want het is natuurlijk het mooiste als uw debiteur gewoon klant bij u blijft!

Er is niets vervelender dan klanten die hun rekeningen niet betalen…

Uw ‘core-business’ bestaat uit het leveren van goederen of diensten. Vervolgens maakt u een factuur op, met het verzoek om deze te voldoen. Niets is vervelender, dat uw klant vervolgens – zelfs na een aanmaning – niet betaalt. Dit betekent niet alleen een verliespost en een vermindering van uw eigen betalingsmiddelen. U bent tevens een gratis kredietverlener aan uw klant/debiteur.

Het innen van onbetaalde facturen is onze ‘core business’

Wilt u voorkomen dat u uw kostbare tijd en geld moet besteden aan iets dat eigenlijk niet uw ‘core business’ is, dan is het inschakelen van een incasso-bureau een uitkomst. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het overnemen van dit soort ‘hoofdpijn-dossiers’.

Ares Incasso werkt snel en effectief!

Ares Incasso hoeft u niet te zien als externe firma. Wij werken als verlengstuk van uw bedrijf. Ares heeft meer dan 10 jaar aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van incasso procedures, betalingsregelingen, zaken die ‘in der minne’ geschikt worden en gerechtelijke procedures. Doordat u van deze know-how gebruik maakt kunt u sneller beschikken over de financiële middelen waar u recht op hebt.