Over Ares Incasso

Incasso diensten in binnen- en buitenland

Ares verricht incasso diensten in binnen- en buitenland, ongeacht de hoogte van het bedrag en op ‘no cure no pay’ basis. Procederen doen wij zelfs geheel kosteloos! Dat maakt ons in de incassobranche uniek. Dit doen wij ongeacht de duur van de procedure en ongeacht waar deze zich afspeelt in Nederland. Een geruststellende gedachte! Zeker als uw vordering wordt betwist.

Incassotrajecten verbeteren uw cashflow

Wij verbeteren aantoonbaar uw cashflow en winstgevendheid en bieden oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer. Denk hierbij aan:

  • Creditmanagement;
  • Buitengerechtelijke incasso;
  • Gerechtelijke incasso;
  • Executie van vonnissen;
  • Huurincasso;
  • Schuldbewaking;
  • Aanverwante zaken, zoals consultancy, detachering, kredietinformatie en juridisch advies.

Incassobureau, deurwaarders, juristen en samenwerkende advocaten

Bij Ares vindt u alles onder één dak: een incassobureau, deurwaarders, juristen en advocaten. Daardoor kan Ares voor u het gehele incassotraject van A tot Z verzorgen.

Ares verzorgt uw incasso procedure van A tot Z
veronica serberie
veronica serberie
1 review
Read More
Zeer tevereden. Stagaire hier geweest heel veel geleerd. Zeer vriendelijke persoon. Heel veel van hem geleerd.
Stefan Petrovic
Stefan Petrovic
3 reviews
Read More
Ik ben eigenaar van Roky bouw en zit al 6 jaar bij Ares incasso. Ik heb alleen maar goede ervaring met Ares incasso en snap ook niet de slechte reviews die geplaatst worden. Ares incasso denkt met je mee en eerlijk of het haalbaar is en geeft je goed advies. Daarom een dikke 5 sterren
Jeffrey Computer Wereld
Jeffrey Computer Wereld
2 reviews
Read More
Ik ben zeer tevreden met Ares. vakkundig advies. mijn oude huisbaas weigerde de borg terug te betalen. Ares heeft mij het hele proces goed begeleid en uiteindelijk is het tot een rechtszaak gekomen die ik gewonnen heb met dank aan het werk van Ares
Stefan Petrovic
Stefan Petrovic
3 reviews
Read More
Fijne mensen Zeer snel resultaat Netjes afgehandeld Correct eerlijk werken zonder extra kosten Bij Ares is afspraak ECHT EEN AFSPRAAK !!!!
Call Marketing
Call Marketing
1 review
Read More
Fijne ervaring tot nu toe. Zeer professioneel advies, heeft me dagvaarding kosten bespaard. Aanrader !!! Zekers daarom een dikke 5 sterren .
Floris Finance
Floris Finance
3 reviews
Read More
Zeer snelle handeling van de medewerkers en op korte termijn resultaat. Dik verdiend van mijn kant de 5 sterren.
Patricia van Duijghuijzen
Patricia van Duijghuijzen
1 review
Read More
Goed en professioneel incasso bureau! Er werd snel gehandeld en goed geluisterd naar mijn wensen als klant. Mocht het nodig zijn dan kan ik hen ten zeerste aanbevelen.
erol arman
erol arman
1 review
Read More
Wij als Indexio uitzendgroep , hebben zeer goede ervaring het afgelopen 2 jaar met Ares Incasso. Elke dossier die wij het afgelopen jaar aangeleverd hebben is netjes mee omgegaan en met goede resultaten. Waarom Ares Incasso voor ons , voor ons is het meer dan een Incasso. Als wij advies willen en we hebben juridisch probleem kunnen we altijd terecht bij Ares Incasso.
Suleyman Kural
Suleyman Kural
1 review
Read More
Als zzp'er heb ik constant problemen gehad met debiteuren. Zat eerst bij grote Incasso/gerechtsdeurwaarder burea, letterlijk drama laten we daaraan houden. Dankzij Ares incasso weet ik meer mijn rechten en wordt netjes op hoogte gesteld over mijn dossiers. Ze zijn aardig, ook naar mijn debiteuren . Daarom een dikke 5 sterren van mij. Al mijn openstaande vorderingen heb ik reeds binnen. Dank je wel Ares incasso
Previous
Next